Prezentácia príspevku Čapla J., Zajác, P., Čurlej J., Hanušovský O. 2025. „Prehľad súčasného stavu kvantifikácie a sledovania uhlíkovej stopy v agropotravinárskom priemysle / The current state of carbon footprint quantification and tracking in the agri-food industry„ na konferencii „Bezpečnosť a kontrola potravín“ dňa 27.3.2025 formou posteru.
- XXII. vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín, Piešťany, Slovenská republika
- 26.3 – 28.3. 2025
Poster
Obsah prezentácie
Aktuálne problémy hygieny a bezpečnosti potravín
Inovatívne vzdelávanie v gastronómii na podporu udržateľnosti potravinových systémov (InGUPS)
Ľubomír Belej
Referenčné materiály pre mikroplasty: kľúč k štandardizácii a validácii metód v potravinách a životnom prostredí
Jozef Čapla, Peter Zajác, Jozef Čurlej, Martina Fikselová, Lukáš Hleba
Prehľad súčasného stavu kvantifikácie a sledovania uhlíkovej stopy v agropotravinárskom priemysle
Jozef Čapla, Peter Zajác, Jozef Čurlej, Ondrej Hanušovský
Kvalita a zdravotná bezpečnosť potravín a Systém rýchlej výmeny informácií pre potraviny a krmivá (RASFF) – Sú poľské potraviny bezpečné?
Władysław Migdał, Łukasz Migdał
Právna regulácia obchodných noriem spoločnej poľnohospodárskej politiky európskej únie
Samuel Rybnikár
Hygienické odvodnenie potravinárskych prevádzok
Michal Valo, Juraj Svitana