Prezentácia príspevku: Prehľad súčasného stavu kvantifikácie a sledovania uhlíkovej stopy v agropotravinárskom priemysle

Prezentácia príspevku Čapla J., Zajác, P., Čurlej J., Hanušovský O. 2025. „Prehľad súčasného stavu kvantifikácie a sledovania uhlíkovej stopy v agropotravinárskom priemysle / The current state of carbon footprint quantification and tracking in the agri-food industry„ na  konferencii „Bezpečnosť a kontrola potravín“ dňa 27.3.2025 formou posteru.

Poster

Obsah prezentácie

Aktuálne problémy hygieny a bezpečnosti potravín

Inovatívne vzdelávanie v gastronómii na podporu udržateľnosti potravinových systémov (InGUPS)
Ľubomír Belej

Referenčné materiály pre mikroplasty: kľúč k štandardizácii a validácii metód v potravinách a životnom prostredí
Jozef Čapla, Peter Zajác, Jozef Čurlej, Martina Fikselová, Lukáš Hleba

Prehľad súčasného stavu kvantifikácie a sledovania uhlíkovej stopy v agropotravinárskom priemysle
Jozef Čapla, Peter Zajác, Jozef Čurlej, Ondrej Hanušovský

Kvalita a zdravotná bezpečnosť potravín a Systém rýchlej výmeny informácií pre potraviny a krmivá (RASFF) – Sú poľské potraviny bezpečné?
Władysław Migdał, Łukasz Migdał

Právna regulácia obchodných noriem spoločnej poľnohospodárskej politiky európskej únie
Samuel Rybnikár

Hygienické odvodnenie potravinárskych prevádzok
Michal Valo, Juraj Svitana

Ďalšie informácie